HMI Haugland Miljø Innredning AS, Hellemyrbakken 3a, 4628 Kristiansand, Norway+47 93 24 65 05ivar@hmi.no

Ekofisk 552-roms hotell

Post 31 of 40
Ekofisk 552

HMI AS er valgt som partner av SMOE verftet i Singapore for å levere og montere møbler til EKOFISK 2/4L i Nordsjøen. SMOE er en del av Semb Corp Marine i Singapore som bygger en oljeplattform til norsk gass og olje-felt, Ekofisk i Nordsjøen. 10.000 tonn plattformen har en prislapp på nesten fire milliarder kroner.

Det nye Ekofisk senteret vil ha 552 ett-mannslugarer. Det nye bygget vil også ha en flyplass på taket, med anslagsvis 50 daglige ankomster og avganger med helikopter, to hangarer for både permanent stasjonerte helikoptre, 10 Freefall livbåter hengende klar for bruk på hotellet. Dette “552-roms hotell” er Norge nest største hotell, bare Oslo Plaza er større med 676 rom.

HMI AS har fått i oppdrag å levere møbler til plattformen. Det er en høy kvalitet med lettvektsmaterialer og NORSOK standard for maritim og offshore med brannklassifisering, akustikk og ergonomi krav. Det er også svært høye krav til dokumentasjon i dette prosjektet.

HMI skal være ferdig med sin del av plattformen til neste vår.

“For oss er dette en rekordordre og en anerkjennelse av vår kvalitet, kompetanse og kapasitet,” sier Finn Haugland, prosjekt leder i HMI AS

Ekofisk 552

Ekofisk 552

This article was written by HMI

Menu