HMI Haugland Miljø Innredning AS, Hellemyrbakken 3a, 4628 Kristiansand, Norway+47 93 24 65 05ivar@hmi.no

Kulturhuset i Vennesla

Post 35 of 40
Kulturhuset i Vennesla

Det nye Kulturhuset i Vennesla er ferdig. Dette prosjektet var et av de mest kompliserte vi har hatt på flere år. Det viser at vi takler de største utfordringer.

Vi er leverandør av all fast innredning. Bokhyller, resepsjon, skranke, garderobe, ventilasjonskanaler, belysning og øvrig interiør og føringer er koblet sammen med limtreribber, slik at bæring og innredning er en enhetlig konstruksjon. Mellom limtreribbe og tilhørende bjerk finert-ribber er ventilasjon, sprinkler, teknisk føringer samt belysning bak lexanglass integrert. Ribbene er kledd med plater av bjørkefiner som stedvis er perforert for å oppfylle akustiske krav. Også avtrekk og tilluftsdiffusorer er en del av treinteriøret.

Biblioteket er Venneslas nye signalbygg, som kan se ut som en åpent bok der det ligger i forlengelsen av torget i gågata. Biblioteket er unikt på grunn av den store andelen tremateriale som er brukt i konstruksjonen. Bygget er også helt unikt i forhold til geometri og materialvalg. Den svært store andelen av tre er et etterlengtet valg ut fra en snekkers ståsted.

29. oktober 2011 ble det nye Kulturhuset i Vennesla offisielt åpnet. Vi takker Vennesla Kommune, VEF Entreprenør AS, Helen og Hard Arkitektfirma AS og alle våre leverandører for det gode samarbeidet. Sammen har vi klart å bygge Venneslas nye stolthet. Vi ønsker Vennesla Kommune lykke til videre med driften av dette fine stedet, og god fornøyelse for alle brukere!

Klikk på bildet nede for å se vår bildeserie fra Kulturhuset. Serien består av tre 360 grader panoramabilder. Den siste panoramaen viser biblioteket som byggeplass.

360 grader panoramabiler http://www.virtualnorge.com/hmi_vennesla/

,

This article was written by HMI

Menu