HMI Haugland Miljø Innredning AS, Hellemyrbakken 3a, 4628 Kristiansand, Norway+47 93 24 65 05ivar@hmi.no

Om oss

Produkter 

Vi leverer alle former for innredninger etter kundens spesifikasjoner. HMI utfører små og store oppdrag og serieproduksjon til offentlige miljøer, kjeder og private hjem. Vi har også et nært samarbeide med flere verft om levering av komplette innredningsarbeider.

Produksjon 

Det meste av vår produksjon foregår i Polen. I tillegg har vi vårt snekkerverksted i Kristiansand som vi bruker ved behov.  Vi har ord på oss for å være en bedrift som tar utfordringer og leverer kvalitet til rett pris og tid, takket være dyktige medarbeidere.

HMSK

Vi har stort fokus på helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Hele vår organisasjon jobber etter ISO 9001, samt ISO 14001 standard. Dette sikrer en jevn kvalitet på våre oppdrag, samt en lønnsom drift.

Firmahistorikk

Firmaet ble opprettet i 1949 og omgjort til aksje selskap i 1985. Siden starten i 1949 har firmaet utviklet seg fra boligbygging til innredninger av større bygg og skipsinnredninger.  I 1992 kjøpte vi et moderne snekkerverksted i Kristiansand. I løpet av 2011 tok vi neste steg, og  flyttet produksjonen til Polen. Noe som gir oss enda større kapasitet til å levere alle former for innredninger som kan tilpasses våre kunder.

Godkjent av:

loga3

Partners

Menu